2 Temmuz 2012 Pazartesi

akın nakliyat izmir ile akyel nakliyat izmir

akyel nakliyat izmir meselesinde için yapılmış olan yorumlara bakabilir, akyel nakliyat izmir ile ilgili olarak daha çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.akyel nakliyat izmir ile birlikte izmir nakliye firmaları, akın nakliyat, evden eve nakliyat fiyatları, izmir evden eve nakliyat firmaları, evtaş izmir, gibi konularda da bilgi vereceğiz.

akın nakliyat izmir
akın nakliyat izmir konusunda ki fikirlerinizi ve bildiklerinizi bizler ile bildirmek için yorum sayfası yerini kullanabilirsiniz. akyel nakliyat izmir makalemizde sizler için akın nakliyat izmir konusuna da yer bulundurmak düşündük ve bu makale hakkında daha çok makaleyi blogumuzda bulabilirsiniz.

evden eve nakliyat izmir
evden eve nakliyat izmir makalesinde ki fikirlerinizi ve bilgilerinizi bizlerle paylaşmak için yorum yapma kısmını inceleyebilirsiniz. akyel nakliyat izmir makalemizde sizler için evden eve nakliyat izmir yazısında da yer vermek düşündük ve bu makale alakadar daha çok veriyi blogumuzda görebilirsiniz.

güventaş nakliyat izmir
güventaş nakliyat izmir hakkında istediğiniz daha çok içeriğe bu sitede inceleyebilirsiniz. Bu konuda sizler ile daha fazla akyel nakliyat izmir konusu altında yer sağlayacağız. akyel nakliyat izmir paylaşımımızı da yakından ilgili olan güventaş nakliyat izmir konusu ile ilgili önümüzdeki yayınlarda daha çok konuya blogmuzuda geniş yer vermeye çalışacağız.

izmir nakliye firmaları
izmir nakliye firmaları makalesinde ki düşüncelerinizi ve bildiklerinizi bizler ile bildirmek için yorum yerini inceleyebilirsiniz. akyel nakliyat izmir yazımızda sizler için izmir nakliye firmaları makalesinde da geniş yer bulundurmak istedik ve bu makale alakadar daha fazla konuyu web sitemizde görebilirsiniz.

akyel nakliyat izmir meselesindeki açıklamalar , akyel nakliyat izmir meselesini içeren verilere buradan ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. 15.05.15 de evimizi AKYEL NAKLİYAT ile taşudık.Taşınma sırasında kendilerini dikkatli olmaları konusunda defalarca uyardım.Sonuç kaçınılmazdı.Defalarca firma yetkililerini aradım her defasında geleceklerini ödeyeceklerini söylediler
    Aradan 15 gün geçti Şirket sahibi Bayram Bey gayet kaba bir uslupla işimiz gücümüz var hiçbirşey ödemiyoruz dedi.VERİLEN ZARARLAR
    SALON:Tepe Home'dan 20 gün önce aldığımız 2 adet üçlü koltuğun kumaşını yırttılar ayaklarını kırdılar çizdiler Salon avizemizi kırdılar
    Çocuk odası:yeni alınan kütüphane ve masayı ezdiler çizik içinde bıraktılar
    BANYO:Işıklı aynayı kırdılar
    MUTFAK:Tabakları ve çamaşırlığı kırdılar

    YanıtlaSil

Blog Arşivi